csoportkep_molino

45 éves évfolyamtalálkozó

2021. szeptember 4-én találkozót tartott intézetünkben a JATE-n 1976-ban biol-kém. szakon végzett évfolyam. 50 éve ismerkedtek meg egymással és az egyetemmel, 45 éve vették át diplomájukat. Visszaemlékezések szerint, az első egyetemi előadásuk Kristálytanból volt, az egyetem Ady téri épületében. Végzésük után 5 évente rendszeresen találkoznak, az utóbbi időben sűrűbben is. Bár nem mindenki tudott most eljönni, (kb. 70%-os volt a részvétel), szerencsére, még mindannyian megvannak.

A képen látható személyek (jobbról balra) a végzésük idején használt nevükön szerepelnek.

Papp Ibolya, Némethy Julianna, Tábith Klára (takarásban), Horváth Margit, Bálint Józsefné Jambrich Ilona, Bálint József, Reisz Mária, Strohner Irén, Csordás Irén, Ferró Mária, Göndör Erzsébet, Grossmann Zsuzsanna, Vaszkun Mária, Zámborszky Zita, Szekeres Miklós, Tóth Éva, Toldi József.

Friss Hírek

Real_es_human_olvasatok_az_SZTE_kutatoival_a_sci-fi_vilagaban

Egyedülálló szabadon választható kurzust hirdetett az SZTE TTIK Biotechnológiai Tanszék és az SZTE BTK Összehasonlító Irodalomtudományi Tanszék. A sci-fi: Reál és humán olvasatok (XA0021-Sci-fi_ReHuO-sci-fi) nevű kurzus bármely nappali képzésben résztvevő hallgató számára felvehető. A két tanszék összefogása azt a célt tűzte ki, hogy a science fiction művek segítségével fejlessze a hallgatók interdiszciplináris gondolkodását.