Bezár

Hírarchívum

nyilt_nap_nyito_kep

Nyílt nap és szülői értekezlet a szegedi egyetemen

Nyílt nap és szülői értekezlet a szegedi egyetemen

2023. január 24.
1 perc

Január 28-án nyílt napra és szülői értekezletre várja az érdeklődőket a Szegedi Tudományegyetem a József Attila Tanulmányi és Információs Központba. Az SZTE több mint 550 képzése mellett szó lesz a felvételi változásokról, ösztöndíjakról, nyelvtanulási és lakhatási lehetőségekről. A felvételizők a jelentkezési lap kitöltésében is segítséget kapnak.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A középiskolásokat, szüleiket, a középiskolai vezetőket, oktatókat, pályaválasztási tanácsadókat 10 órakor Prof. Dr. Gellén Klára köszönti. Az SZTE oktatási rektorhelyettesének általános tájékoztatójából mindent megtudhatnak az érdeklődők az SZTE előnyei mellett a nemzetközi EUGLOH konzorciumról és a Coursera nyújtotta lehetőségekről. A tájékoztatóból kiderül, hogy milyen hazai és külföldi ösztöndíj-lehetőségek, csereprogramok, sportolási és kikapcsolódási lehetőségek várják az SZTE-re jelentkezőket.

A nyílt napon az Oktatási Hivatal a felvételi változásokról és a felvételi eljárással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról tart tájékoztatót, majd bemutatkozik az SZTE Junior Akadémia, a Diákhitel Központ Zrt. és a Mathias Corvinus Collegium.

Regisztráció és részletes program az SZTE Felvételi oldalon.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek