nkfih_logo

Kihirdetésre kerültek a 2022-s OTKA pályázatok (PD_22, FK_22, K_22, ANN_22, SNN_22)

Kedves Pályázó!


Ezúton értesítem, hogy az új pályázati konstrukciók (PD_22, FK_22, K_22, ANN_22, és SNN_22 kutatási témapályázatok – OTKA pályázatok) felhívásai az alábbi honlapon érhetőek el (felhívások főbb jellemzői, beadási határidők stb.):


http://nkfih.gov.hu/palyazoknak/palyazatok/aktualis-felhivasok

 

Az egyes konstrukciók linkjére kattintva a megjelenő honlap alján, a „Letölthető pályázati dokumentumok” menüpont alatt találhatóak a konstrukciókhoz tartozó egyes pályázati felhívások, valamint a pályázati útmutatók (a megfelelő pályázáshoz mindkettő ismerete szükséges).

 

Kérem, a pályázni szándékozó kollégák a pályázati szándékukat az EPR rendszerben (www.otka-palyazat.hu) a pályázati adatlap megnyitásával mihamarabb jelezni, ezt követően pedig az egyes pályázati felhívásokat és a pályázati útmutatót figyelmesen elolvasni szíveskedjenek.


Kérem, a pályázást mérlegelve szíveskedjenek azt is figyelembe venni, hogy a pályázatokban való szerepvállalás beleszámít az FTE-értékbe („kutatóév-egyenérték” vagy „kutatói időráfordítás”: Full Time Equivalent - a pályázati útmutatóban a 4.6 pont), ezért szíveskedjenek mérlegelni a más kutatási projektekben (pl. GINOP) vállalt szerepeket, FTE-értékeket is!

 

Egyúttal tájékoztatom, hogy a fenti konstrukciókkal kapcsolatban felmerülő adminisztratív kérdések esetén a központi kapcsolattartási (intézményi adminisztrátori) feladatokat a Projektmenedzsment Igazgatóság munkatársa, Széplakiné Karizs Szilvia látja el (szeplakine.karizs.szilvia (kukac) szte.hu, 62/54-4843). Az online felületen feltöltött költségtervek áttekintését, ellenőrzését a GSZ Pályázatkezelői Iroda munkatársai végzik folyamatosan.

 

Sikeres pályázást kívánva,

 

Tisztelettel,

Prof. Dr. Kónya Zoltán

rektorhelyettes