ofkd2022

Már lehet jelentkezni az Országos Felsőoktatási Környezettudományi Diákkonferencia 2022 helyi fordulójára

Kedves középiskolás diákok, egyetemi hallgatók és PhD hallgatók!


2022 májusában kerül megrendezésre a XVIII. Országos Környezettudományi Diákkonferencia Pécsett.


A konferenciára olyan pályaművekkel lehet jelentkezni, amelyek valamilyen módon előzetesen megmérettetésre kerültek, ezek a következők lehetnek:

  1. intézményi TDK, kari TDK (2020 ősz, 2021 tavasz)
  2. szakdolgozat/diplomamunka védés (2021 tavasz, 2021 ősz)
  3. előbbiekkel egyenértékű szakmai fórum (ahol a hallgató szakmai bizottság előtt bemutatta munkáját, pl. konferencia, workshop stb.)
  4. nem vett részt az előbbi 3 egyikén sem (a jogosultságot 2021. februárjában az intézményi fordulón szeretné megszerezni)

A jelentkezési szándékot, a megfelelően kitöltött jelentkezési lap (csatolt excel file, alul) és egy rövid tartalmi összefoglaló (minta letölthető alul) az agulyas {kukac} geo.u-szeged.hu címre történő elküldésével lehet jelezni.

A jelentkezési csomagot január 28-ig várjuk.

A rövid tartalmi összefoglalót a mintának megfelelő formában kell elkészíteni (az összefoglalók szövegtörzse max. 2000 karakter − 1 A4-es oldal − lehet szóközökkel együtt, nem tartalmazhat hivatkozást, ábrát, táblázatot, függvényt, szimbólumot)

Amennyiben lesz(nek) olyan jelentkező(k), akik a 4-es csoportba tartozik(nak), akkor neki(k) helyi fordulót szervezünk február folyamán.Jelentkezési lap


Tartalmi összefoglaló minta

Friss Hírek

Füveszkert

Különleges programnak ad otthont 2023. szeptember 17-én 10:00 és 16:00 óra között a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertje – rovarfogó és egzotikus növények működését figyelhetik meg az érdeklődők egy mikroszkópon keresztül.