honlap_hirdetes

Természettudományok helyzete hazánkban – Egyetemtől a munkaerőpiacig workshop

A workshop célja:

A szakmai workshop célja a Doktorandusz hallgatók, Doktorvárományosok, végzett PhD hallgatók munkaerő piaci lehetőségeinek felmérése a Baja és környéke régióban. A szakmai konferencián megjelenő kutatási területek: agrártudomány, biológia és kémiai tudományok, élelmiszermérnökség tudományterületei, környezettudomány tudományterületei. A szakmai rendezvényen, olyan Doktorandusz hallgatók, Doktorvárományosok, végzett PhD hallgatók kutatási területeinek, szakmai rátermettségének bemutatását tűztük ki célul, akik potenciális lehetőséget jelenthetnek azon cégek számára, melyek a minőségi tudás birtokában álló leendő diplomás munkaerőt monitorozzák a munkaerő piacon. A rendezvény egyben kapcsolat teremtésre is alkalmat ad a leendő friss munkaerő és a cégek között.

Jelentkezés és absztrakt leadási határidő:

Jelentkezés online felületen történik 2022. március 04-ig a következő linken keresztül:

link


Absztrakt leadás a következő e-mail címen: bekto@dosz.hu, henrietta.allaga@gmail.com


További információk az esemény facebook oldalán valamint a dosz.hu oldalon található!


Az esemény DOSZ tagok számára ingyenes, minden további jelentkezés díja 3000 Ft/fő


Helyszín: 6500 Baja, Köztársaság tér 1. Bajai SZC Bányai Júlia Technikum és Szakképző Iskola

Időpont: 2022. március 18-19.

 

„A pályázat az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett Nemzeti Tehetség Program NTP TK M 21 0002 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.”

Friss Hírek

Egy_huron_pendultek_a_Szegedi_Tudomanyegyetem_Biologia_Intezeteben

Különleges helyszínen adtak koncertet a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Karának gitár tanszakos hallgatói. Az SZTE Biológia Intézet adott otthont a rendhagyó gitárkoncertnek, amit Egy húron pendülünk címmel rendeztek. A koncert a XXIV. Szegedi Nemzetközi Gitárfesztivál előeseménye, amit június 8. és 10. között tartanak.