IKE-logo

Ifjú Kutatókért Ösztöndíj

Az Ifjú Kutatók Egymásért Egyesület ösztöndíj pályázatot hirdet konferencia részvétel hozzájárulása céljából.

Minden olyan hallgató jelentkezését várjuk, akik végzős Biológia BSc, valamint Biológia MSc szakos hallgatók. Fontos, hogy a jelentkezők rendelkezzenek szakdolgozati hellyel!

A jelentkezés során kérjük a pályázati anyagot kitölteni, valamint egy szakmai önéletrajzot és témavezetői ajánlást is csatoljanak.

A jelentkezők közül max. 2 fő részére tudunk fejenként 25.000 Ft-ot biztosítani, amit konferencia megjelenéshez használhatnak fel (poszter nyomtatási díj, szállás- és útiköltség, részvételi díj stb.).

Az adományozott ösztöndíjat a konferencia jelentkezése előtt tudjuk kiutalni a nyerteseknek, amennyiben csatolnak díjbekérőt (számlát) a konferencia költségeivel kapcsolatban, valamint a konferencia megjelenés után kérünk egy szakmai beszámolót.

A nyerteseknek az ösztöndíj mellé kiállítunk egy oklevelet is.

 

A felhívás kezdete: 2024. május 10.

A felhívás vége: 2024. május 31.

 

Döntés: 2024. június 15-ig e-mailben értesítjük a hallgatókat.

 

Pályázati anyagokat a következő e-mail címre kérjük leadni: e-mail cím a letölthető dokumentumban


Jelentkezési lap

 

Sok sikert kívánunk minden pályázónak!

 

Üdvözlettel:

IKE-Egyesület

Friss Hírek

A tudás titkos kertje című kiállítás megnyitóján. Fotó: Kovács-Jerney Ádám

A Szegedi Tudományegyetem egyik legrégibb ősnyomtatványa, egy 1483-ban kiadott természetrajzi munka és több száz muzeális értékű könyv is része annak a kollekciónak, amely a Növénytani Intézet Gyűjtemény néven vált elérhetővé az SZTE Klebelsberg Könyvtárban. A régi könyvekből A tudás titkos kertje címmel kiállítást is válogattak a könyvtár és az SZTE Növénybiológiai Tanszék munkatársai.